Home           Wat doen wij           Wie zijn wij          Activiteiten           Prijslijst

BEL: 06 55 128 401   OF MAIL ONS: mail@therapiedebrug.nl

Wie zijn wij?

SANDRA JOOSTEN

De basisopleidingen zijn: Fysiotherapie, Craniosacraal therapie bij het Upledger instituut en Oedeemfysiotherapie.

Mijn behandeling is erop gericht ondersteuning te bieden bij het hervinden van het persoonlijke evenwicht; het herstel van harmonie tussen lichaam en geest. Ik werk op fysiek, mentaal, spiritueel, energetisch  en emotioneel niveau. Door oprechte interesse te tonen in mijn cliënten en open te staan hoe zij de klacht ervaren, kan ik vaak breder kijken dan naar de lokale klacht alleen.

 

Afhankelijk van het type klachten en de vragen van de cliënt maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes: fysiotherapie vanuit psychosomatische hoek en oedeemtherapie, craniosacraal therapie, viscerale therapie, IFS (Internal Family Systems Therapie), bodysense, lichaamswerk, Qigong, coaching of een combinatie hiervan. Met deze bagage kan ik mijn cliënten meer bieden dan alleen de fysieke behandeling van een gelokaliseerde klacht.

Ik blijf me verder ontwikkelen door middel van supervisie (onder meer IFS supervisie bij Viram Verberk) intervisie en bij- en nascholing op het gebied van craniosacraaltherapie, sounder sleep systeem, coaching en fysiotherapie. Daarnaast werk ik veel vanuit de polyvagaal theorie van Stephen Porges.

Voor mij is het zeer inspirerend om al deze trainingen met elkaar te integreren in mijn werk.

Wilhelmien BAALBAKI-VENEKAMP

Als fysiotherapeute werk ik met veel plezier met baby’s, kinderen, jong volwassenen, volwassenen en ouderen, zowel met een westerse- als een niet-westerse achtergrond. Elke keer weer is het een uitdaging om samen te zoeken naar mogelijkheden om tot een betere kwaliteit van leven te komen. Uitgangspunt van elke behandeling is de motoriek. Het gaat echter niet alleen om het bewegingsapparaat, altijd zal ik naar de mens in zijn totaliteit kijken. Als therapeute sta ik aan de zijlijn of probeer ik daar zo snel mogelijk te komen. Bewegen is leuk en dat hoop ik steeds weer over te brengen. Bewegen is ook belangrijk om je goed te voelen of je jong bent of oud.

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Hogeweg 21, 6721 VD  Bennekom. Mailadres: mail@therapiedebrug.nl

We hebben voldoende parkeerruimte en u kunt hier gratis parkeren.

ONS ADRES

Hogeweg 21

6721 VD Bennekom

MAIL

mail@therapiedebrug.nl

 

TELEFOON

Mobiel 06 55 128 401

Hogeweg 21  6721 VD  Bennekom

  www.therapiedebrug.nl

 mail@therapiedebrug.nl

06 55 128 401

 

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens op onze nieuwe lokatie.